Bestämt mig för vilka resor jag ska åka på 2015 😊

Ja detta år blir det resor vill jag säga. 

Börjar våren (maj)med 40 årsfest och Studentfest för fina Jessica oavsett vad som sägs nu jäklar ska du få ta igen 😁😂 såklart ska vi ha årliga grisfesten och poolpartyn oxå.
Har alltid velat åka till Dublin och och gå in en pub och se om det är som på film 😂. Så dit ska vi i maj.

Sedan blir det hälsa på släkt i Libanon som ska bli skönt att äntligen träffa igen. ❤. Saknar dom så. Detta sker (Juli-Aug).

Till hösten (november) ska jag till Ecuador på äventyrsresa en resa jag sent kommer glömma. Vi ska sova i Amazonas, fallskärmsflyga mm mm. Längtar såå. 

Jag har såklart börjat planera nästa års resor också 😁😂.. Jessica och jag till Hawaii.. Där palmerna bor 🌴🌴🌴🌞.

Vill även till Jamaica och Mexico nästa år.. 

Heja mig. Hahaha. Bara hojta om ni är sugna på att haka.

Tillslut : 

Grattis Patrik min vän på din 32 årsdag. Hoppas änglarna mina firade av dig ordentligt. Med ala våra fallna änglar som lämnat oss 🙏💙🙏.

Peace out.

Här har ni mina resmål 😊. Kuba ,England,Libanon bla. Har jag vart i 😱😋

Årsdag-London-planer

Ja.. jag och flickorna jag är kontaktfamilj till firade 1 år på alla hjärtansdag. Det car mysigt och trevligt. Vi åt ute för att sen bege oss till Baba med tårta och kakor och bullar. Såklart var vi samlade där de flesta i familjen iaf. 😊.

Varit lite dålig på att komma igång ordentligt med träningen. Har haft väldigt ont i axlar och skuldror... Hoppas på att bli bättre snart. Har ju Maj månad som mål. 

25/2 flög jag och en vän till London och shoppade järnet. Båda vi två jobbar ganska mycket och behövde komma bort för att stoppa och pausa vardagen lite.
Vi sightseea såklart också.

Jag funderar på att åka till Ecuador i höst. Vill jättegärna men 3 veckor känns så lång tid att vara borta. Vi får se. Vill ju även till Libanon och lite andra länder iår. Hmm måste bestämma mig i helgen för allt. Beror ju även på om och när jag får semester 

Samtidigt håller jag på och letar större lägenhet. Ska bli spännande och se om det även blir en flytt i höst. 😊.

Avslutar idag med en text jag knåpat på..

De säger att tiden läker alla sår men ju större förlust desto djupare sår, och i och med det så blir processen att bli hel ännu svårare, smärtan kanske bleknar men ärren som blir kvar påminner oss jämt om det vi lider för. Detta gör att den sårade blir ännu mer beslutsam att aldrig någonsin bli sårad igen.

 Så medans dagarna passerar så går vi vilse igen genom olika slags distraktioner, agerar i frustration,  reagerar med aggression.Vi ger efter ilskan. Under hela denna tid sår vi ett frö som väntar på att gro och bli starkare än vi var tidigare. 

Innan vi vet ordet av det så har sekunder blivit minuter som blivit timmar som blir dagar som blir veckor som blir månader som blir ÅR som blir flera ÅR. Vi är helade och redo för det nya som väntar oss. 

Peace out - 
JNE 💖💖💖

RSS 2.0