Kär i Kärleken

 
Mycket har förändrat inom mig de senaste veckorna. Jag har börjat våga "släppa" in nya människor i mitt liv, och riskera att bli sårad, ledsen , glad , lite små kär, mm mm, och va allt det innebär. Det har tagit lång tid för att komma hit, men nu är jag här både på gott och ont. Trodde aldrig att jag skulle komma hit.
 
Satt i mitt "andra" hem igår och barnen började prata om kärlek, och då var deras förklaring på människor som är kära att man sitter i nåns knä så är man kär, att man kör samma bil då är man kär osv. Älskar barn och deras tankar och definitioner.
 
Mitt svar till dom var, Jag är kär i dig, dig, dig, dig, i din mamma (min bästa vän) i din pappa.. och då blev det NEEEEEJJJ inte i pappa, jo sa jag... det är skillnad på kär och förälskad. JAH, tänkte jag en sekund efter hur förklarar jag detta för 5-7 åringar ?!! Det löste sig ganska bra och tror dom förstod lite i alla fall.
Så underbara älskade barn.
 
Jag är ju en sån där funderare, tänkare, har så svårt att släppa saker som inte blir logiska i MITT huvud, kan gå dagar om någon sagt nått som jag inte förstått mig på utan att jag klarar av att släppa det. Så det blir det att prata av sig hos DR Jansson, jäklar vad du gumman får stå ut med denna tid.. Du är och betyder så himla jädrans mycket  för mig. Jag är kär i dig ;) och älskar dig.<3.
 
Stött på mycket olika slags nya relationer en period nu, och kommit på att människor tar sällan "rätt" beslut eller beslut som är "bra" för dom, om det är tunga eller att man riskerar att bli  sårad, utan hellre då intala sig själv att ett fel beslut är det rätta beslutet och vet ni tillslut tror man på det själv och klarar av att leva vidare för att man är så jäkla stolt över att ha tagit det "rätta" beslutet. Som egentligen var det fega och felaktiga beslutet.
 
Det är så sjukt hur vi människor fungerar, allt för att "skydda" oss själva.
Så nu kanske också min tatuering på insidan av armen gör sig förstådd, då många frågat vad jag menar med den. Blundar du, Blundar jag. Välj bort mig och jag väljer bort dig... Människor som tar mer än vad dom ger mig är inte värda en relation med mig oavsett om det handlar om vänskap, pojkvänner, bekanta, name it.
 
Dom enda som skulle få göra det är mina små änglabarn, och det är med nöje från min sida..
Mamma älskar er och ni ger mig styrka varje dag, varje minut.
 
Med allt detta så vill jag säga att jag är en person som är kär i kärleken, kär i förälskelse...
Kommer nog alltid vara en sån person som går in helhjärtat från början, verkar inte kunna styra över det, men nu när jag är medveten om det, så kan jag tänka på det. Och vill DU vara min vän så kan ju DU, tänka på att du får en jävla bra polare framöver om DU bejakar mig. ;)
 
Alla kriser, små gupp, stora gupp i livet får man lärdom av och jag lovar jag har bejakat detta och krigar varje dag. Går inte en enda dag inte ens 1 timma utan att min kris svischar förbi mig.
 
Peace out mina älskade bloggläsare så hörs vi snart igen..
 
 
 

Loong time No write

Ja.. semstern är snart slut och det har hänt massor men ändå inget!

Minns inte om jag skrev att jag äntligen köpt egen lya
Det har jag i alla fall.

Har fått avboka lite semesterplaner pga lägenheten, jag är ju inte miljonär, Robbie Williams i Göteborg :( och bröllopet på Öland.. det suger men men.. Jag vet att er dag Emil och Victoria kommer att vara underbar.. ÅÅÅhhh vad jag skulle vilja va där. Ni kommer att finnas i mina tankar.

Ja.. jag har åkt luftballong,det var skit coolt, lugnt o stilla,och så fick vi en ROSA ballong, kunde inte bli bättre, jag och Dessi blev grevinnor av Barkaby, vi lärde oss även salubrera, jätte kul var det..sedan har jag.. solat, badat, vart på små trips lite över allt..
och vet ni ? ny gaddning på g :) , Jiiipppiiii

Cuba längtar jag till i november.. Flytten sker i slutet på september..
Det är vad jag har för plans framöver..

Kriga på möt alla motgångar och förträng dom ej, det förflutna hinner ikapp dig..Bättre att ta tag i "skiten" på en gång så man kan lägga det bakom sig och gå vidare.

Till mammas underbara änglar, saknar er såå mycket, det gör ont i mammas hjärta när jag tänker på att ni hade nästan vart 2 år nu..  <3 <3 <3
Jag älskar er och är så stolt över er, ni kriga på som attan..Tusen pussar, Tusen kramar till er.. Mys,gos,kli på ryggen..

Turo.. jag lovar att finnas där för dina 3 flicke barn, snälla ta hand om mina 3.
 
 

Peace out...
Träning-sjukan-begravning-lägenhet

Har fortsatt träna 5 dagar i veckan och det känns så bra.. Jag och Dessi är så duktiga.. Ska försöka få med Jessica bara nu oxå 😉.. Har faktiskt jobbat och tränat fram till nu..

I torsdags kände jag mig inge bra i kroppen så jag sjukskrev mig. Vid 14 tiden ringer jag sjukvårds upplysningen efter att fått order från Dessi att ringa in😘... Vad händer?! Jag får inte ens ta mig till akuten själv.. Nänä.. Dom skickar ambulans och in på akuten och gör massa tester och prover och slangar hit o dit! Samtidigt som allt detta händer så håller jag på och budar på en lägenhet som blev min tillslut.. Så glad men utmattad var jag.. Återbesök om symtomen kommer igen och det blir det en ännu mer grundlig undersökning.

Så i slutet av september så bor jag i min dröm lägenhet.. Såå fin är den. Ni får bilder på den så fort jag flyttat in.

Turos begravning var igår så fin. Vila i frid ❤.

Hunnit med massa partaj oxå och träffat massa nytt löst folk 😉.. Alltid kul och nya relationer knyts som ger en positiv energi och jag får utbyte av vänskaper och det jag ger av mig till andra. 
 
Skönt att kunna välja sina vilka man vill vara med och vilka som inte bara utnyttjar en.

Även vi starka behöver stöd ibland och jag har så svårt för människor som tror annat och att ens liv är så enkelt. Blääää för er.

Livet svänger hit och dit och jag följer vågarna som en surfare och tar dom en i taget.

Jajaja.. Nu måste jag sova för jag har inte sovit många timmar inatt.. Men lika glad för det är jag..

Imorrn blir det sol och bad 🌞 ..

Sov gott dröm sött

Peace out


RSS 2.0