Här kommer bilderna jag lovat !!
Mick som vi är hundvakt åtKatten som jag inte minns vad hon heter :/Minneslunden en dagBlommorna från Björns jobb och ängeln från NadiaDe va en dålig bild. ska ta en bättre men det är fåren iaf.

.


Noori gummans converse.Tiden går !!

Dagarna flyter på trots allt, just nu bor vi i ett hus i skogen ganska skönt. Hund och hus och fårvakt. Dagarna går upp och ner, det ser olika ut för varje dag som går. Ibland tror jag att jag jaha är det såhär det ska vara? nu kanske jag e färdig med sörjandet ? och att min vardag inte kommer va som den är nu men då kommer ett break down och jag bara gråter och gråter t.o.m när jag sover kan jag gråta. Inatt saknade jag våra flickor något oerhört mycket.

Så fort jag börjar tänka på det att det va på riktigt, det var/är ingen dröm så bryter jag ihop, som nu tex.

I det stora hela så känns det som att vi kommer klara detta, men det är en lång väg tills vi blir "människor" igen.

Igår va vi över hos Björns föräldrar och åt middag då hade Barbros (Björns mamma) vännina stickat ett par converse till Noor, dom var jäätefina. <3. Tusen tack Karin. Dom ska vi spara. Bild på dom kommer senare.

Har fortfarande inte fått besked om att Noor är begravd,vi väntar på det.

I torsdags så hade vi massa möten i Solna,vilket var jätte jätte jobbigt. Bara av att va där tar mycket energi. Vi träffade både barnläkaren och förlossningsläkaren. Inge besked ang. obduktion och moderkakan hade kommit än.

Återbesök i december.


I fredags fick vi jättefint blommogram av kökspersonalen på Nordic Sea (Björns jobb). Tack för dom. Och av Nadia fick vi en jättefin ängel som jag tycker är jättefin, och den ska få en jättefin plats i vårt hem <3.

Laddar upp lite bilder så fort vi har bättre mottagning,både till internet och luren :/

/ Randa


Tatueringen!
Björn har gjort en likadan fast på sidan av magen.

Noor 29/10 -11 med Mami


Livet!!

Vet inte riktigt hur man går vidare?! är det genom att stänga av ibland! eller gråta! eller vara ett nervvrak konstant eller inte känna något en hel dag för att bryta ihop nästa, sen skratta lite men ändå inte innerligt!! och helhjärtat? saknar det.

Saknar mina barn och vill gosa och pussa på dom, och ha dom brevid mig. ONT gör det i mig så fort jag försöker tänka den tanken i 1 sek ens. Det skulle fan inte vara såhär. Livet är orättvist och grymt. Tror och känns inte som att jag någonsin kommer att få vara med om något värre och inget kommer göra lika ont, så jag kommer nog tackla detta liv enkelt om jag klarar att ta mig ur detta.

vad vet jag.... just nu orkar jag bara tänka på att andas, gå upp på morgonen, duscha äta,ibland mer eller mindre utflykter, det går upp och ner för mig och enligt psykologen så är det bra! Sen vet jag vad jag behöver göra för att inte gå ner mig helt så jag tvingar mig ut och hoppas orka det vi gör.

Sakta men säkert går lägenhets renoveringen framåt. Vi har nu iaf beställt köket och får det levererat den 6 dec. Då smäller firman upp det och vi ska kunna bo hemma på heltid till jul, förhoppningsvis stöter vi inte på några hinder så att planerna blir som vi tänkt.


Idag har vi vart på KS i Solna en sväng sen så träffa vi Nadia (syrran) med familj och vips så var vi i en tatto studio och fick vår tatuering som vi ville ha, bild kommer sen. Mina Små Änglar Jasmine, Noor,Elmina står det.
Tusen Tack <3. Nu bär vi dom med oss vart vi än är. Och vet ni, jag klara av smärtan hur simpelt som helst vilket jag inte hade gjort förr.

Som de flesta vet så har vi hoppat över cermoni mm, men flickorna ligger i minneslunden i Rosenlund. Jag kommer framöver säga till en dag då de som vill kan möta upp mig där och jag tänkte  tända ljus och ev. spela 2 låtar jag nynna på till dom på sjukhuset.


Kärlek till er och va rädda om varandra6/11 -2011

Idag är det 1 vecka sen Noor somna in. Sekunder blir minuter som blir timmar som blir dagar som blivit 1 vecka !!!!!!  Helt otroligt vad tiden går fast man inte vill det.. Jag saknar våra små barn och vill gosa och pussa med dom, livet är så orättvist och jag gråter varje dag. Kommer det någonsin sluta göra ont? Jag tror inte det, men förhoppningsvis kunna komma tillbaka någorlunda hoppas jag.

Hjärnan går i 180 hela tiden och det krävs inte mycket "aktivitet" för att vi ska bli trötta.

Försöker komma ut varje dag, och vara social med familjen. Det känns så jobbigt att vara nervös över att träffa folk man känner tar mycket energi, vet inte riktigt vad jag är rädd för ?!! Sen har vi vår lägenhet som håller på och renoveras :/ mitt i allt. Vi sover över hos våra familjer just nu.


Ni som känner mig och Björn i himmeln, snälla ta hand om våra tre <3, dom är så små.

Tack alla ni som har tänt ljus för våra bebisar <3

 Mina Små Änglar Jasmine, Noor, Elmina. <3 <3 <3

Vi glömmer er aldrig, och saknar och älskar er så det gör så ont ont.

Vill dela en fin dikt jag fick av Anna,Rikard och Miriam. Tack för den och kämpa på Miriam, all styrka från oss.Randa

Var inte arg lilla mamma
vi var tvungna att gå.
Den dagen hände det och då orkade våra hjärta inte slå.

Älskade pappa
våra liv blev så korta.
Ta hand om varandra
när vi flygit bort.

Vi vet att ni gråter
och det finns ingen tröst.
Men lyssna till era hjärtan
och ni kan höra våra röster.

Vi finns inte bland er
men vi finns ändå.
Vi hör era böner
och VI älskar er så.
Det gör såå ont !!

Vi orkar  inte skriva så mycket nu men vill ändå tala om att vår Noor gav upp i söndags, hennes hjärta orkade inte mer.  Livet känns så orättvist och grymt. Nu finns våra små änglar med varann iallafall och hoppas ni inte har ont.
Mamma och Pappa älskar er och är tacksamma att över den lilla tid vi fick med er. <3 <3 <3

Det gör så ont i oss,och vi har en lång väg framför oss.

Tack för alla tankar,böner,stöd.

Vi kommer att skriva mera så fort vi orkar.

Många kramar Björn och Randa

RSS 2.0