Mammas hjärta blöder idag!

Vet inte varför men idag är en såndär dag då jag tänker på er extra mkt o det känns i hjärtat mer.. 

Jasmine du är mammas lugn, du viskar till mig ofta och jag till dig mammas hjärta,Noor du har det vackraste av själar du är mammas kärlek och hopp, och Elmina din lilla skrutt, känner dig ofta o du ser att jag ler åt dig, Ni är mina änglar i rummet, ni är det dyraste i världen och det finaste jag vet, och jag önskar att ni var här med mig och fick uppleva livet när det är som bäst..Jag älskar er💖💖💖. Jag hoppas att vi ses snart och jag lovar att jag känner er varje dag i mitt rum.. 

Jag krigar på varje dag och hoppas att jag klarar av att leva med ett öppet sår resten av mitt liv.. Tanken är inte så mysig, mitt mamma hjärta kommer nog aldrig att läka, 3 djupa öppna sår som jag ska leva med ... Hur gör jag?! 

Allt jag gör roligt eller bara vanliga saker så finns det där jäkla såret som gör sig påmind. Sjukt..

Tack mina vänner ni vet vilka ni är som förgyller min dag och hjälper mig att kriga vidare, ger mig tips o råd o stöd på vägen. Utan er så hade jag nog inte vart så frisk som jag är idag. Puss på er. 

Peace 

En em/kväll på Gröna Lund

Säger bara ihhhhhhh vad läskigt, åkte till grönan med tjejerna och Nellie i tisdags. Medina skulle gå på och spela från 20,00. Rebecka och Marie var laddade sedan flera dagar innan. 

På vägen upp så frågar de om jag ska åka något, näe säger jag kanske 1 karusell.. (Känner att jag blivit för gammal och vet för mycket om risker). 

De lyckas få mig köpa åkband ändå. 
Den första de vill åka är Twister, ALDRIG säger jag. Ni som inte vet vad de är för nån så ska jag berätta.. Det är en gunga som åker upp säkert 100 meter o svingar dig i luften med typ 30-40 andra samtidigt! 😂😂. Som sagt ALDRIG. 

Nästa karusell låter dom mig välja, ok, bergodalbanan. Den är som vanligt så mysig o bäst, sen släpar dom mig över snabbt till attraktionen brevid, bergodalbanan i trä , minns inte vad den heter.. Men dra åt ....... Va den var läskig, som vuxen måste jag ju oxå visa att jojo det här är roligt , höll på o döööö inombords.. Så fortsatte kvällen, Fritt fall och katapulten tog priset. Jag bet ihop o va vuxen, alla hade det jättetrevligt o Medina leverade som vanligt asbra..

Trevligaste vardagskvällen på länge. 

Peace out ses på stan 😝👊

Kärlek JNE💖💖💖

Uppehåll

Jag det är av olika både bra och mindre bra andledningar som jag inte bloggar lika aktivt längre, men det får va så nu. 

Jag har vart i New York och det var underbart, får se vart och om jag reser i sommar men i november/december blir det London med fina Desiré och Jessica 💖. 

Har haft uppehåll med träningen oxå vilket jag tycker är tråkigt, och när jag gav mig fan på att styra upp det blir jag sjuk 4 dagen och vart sjuk sen dess o det släpper inte.. Astråkigt, för det syns direkt på mig. Önska jag kunde ha en såndär ät vad du vill kropp, men icke. 

Mycket av min tid går åt till tjejerna jag är KP åt, men dom är mysiga o såå Goa. På tisdag blire grönan och se på Medina. 

Köpa bil imorrn 👍👊 , ska bli skönt att kunna åka vart jag vill när jag vill. Inte behöva kolla upp om jag kan låna bil när jag ska på bio mm.

Hoppar över husköpet ett tag nu, ska se mig om till hösten efter en sommarstuga nånstans 💖💖💖. 

Mammas hjärtan, mitt liv börjar komma omkring nu , känns dock ALLTID som att några fattas mig..  Den känslan vet jag inte om jag någonsin kommer att komma över , däremot lära mig att leva med. Jag önskar ingen den känslan.. Det är ett sår som alltid är öppet och det känns sjukt att det aldrig läker ihop helt. 

Mammas hjärtan, all kärlek till er, jag vet att ni har skydd och att Patrik leker hej vilt med er och Turo med. Säkert många fler som ni charmar med era fina mörka ögon😘😘😘. Jag vill så gärna krama om er bara 1 gång till.❤️

Peace out RSS 2.0