Dålig bloggare eller är jag bara upptagen 😀

Bloggen finns i mitt huvud nästan varje dag. När jag är med om saker i livet så tänker jag , å det här ska jag blogga om, sen går dagarna och det blir inte av, hmm handlar det om prioriteringar ?! 

Jag vet inte, fullt ös har det varit sedan jag kom hem från Kuba-London. Sjuk-jobba-sjuk-jobba-fest-jul, och massa massa mer.

Så vart börjar jag?  Har fortfarande inte ladda upp korten från Kuba på datorn. Inte kommit igång med träningen heller för den delen. Så det här med brandman får nog ta sin tid 😁. Haha. 

Var ute på lucia med Sandra , så go och positiv lättsam tjej. En vän till store syrran. Mer partyn med henne skall det bli.. Johan är först i kön , visst Sandra 😉.. 

Har även gått och skaffa mig en fransk bulldog. Så go o söt, Wilma. Jag hoppas jag fixar att ha henne och kommer att trivas med henne. Så nu är mitt hem levande igen.

Julen tillbringades hos kära syster Nadia , så mysigt o gosigt och fint. Perfekt. 

Vart förkyld  några dagar efter Kuba och så släppte inte förkylningen så jag åkte på bihåleinflammation 😒. 
Nu äter jag penicillin för det.
Hade planerat en fest idag som jag fick ställa in, så tråkigt. 😞

Men hälsan går ju före, så fest blire en annan gång. 

Ska skärpa mig nu och blogga oftare, jag lovar mig själv det.

Mina himmel barn, jag älskar er och saknar er ❤️❤️❤️. Ni finns i mina tankar varje dag. Jag önskar ni fanns här med mig. Hälsar på er imorrn. Mamma lovar.💞💞💞

Mitt mående går upp och ner och är det något jag lär mig så är det att sörja tar tid! Och jag kommer att ge mig själv den tiden och ta det i MIN takt , ni som inte förstår det och inte klarar av att tänka längre än på er själva behöver ni inte anstränga er att ens va min vän, kompis, ni får mer än gärna försvinna ur mitt liv.

Till sist vill jag bara önska alla Goa en god fortsättning,och hoppas vi ses snart igen. 

Peace out Randa 
Kuba-London-sjuk

Kuba var bland det häftigaste land jag varit i. Det är inte som något annat land jag varit i. Diktatur är inget jag tror på..Fidel har förstört mycket för folket i Kuba! Och det gjorde mig ledsen, för jag kunde se hur fint det vart förr. Mycket kvar att renovera i Habana men man får en bild ändå på hur fint de varit förr.. Underbar stad, underbara människor, och mycket att se. 

Jag bar krokodiler, bada med delfiner, åt massa hummer och mkt mkt mer. Delfinerna var det bästa jag gjort på 2 år.. Har inte varit så genuint glad på väldigt länge. Så det gav mig väldigt 
mkt. Skulle vilja göra det 2 ggr i veckan om det gick.  Vi bodde på all inclusive 5 dagar o hade lite otur med vädret, det var alltid varmt men solen uppenbarade sig 2 ynkliga dagar, och ni som känner mig vet att jag älskar solen.

Jaja.. Bilder kommer upp lite senare..

London : Bestod av shopping , shopping,  shopping.  O lite sightseeing självklart. Primark , camden marknaden , picadilly cirkus , Oxford street..  Dit ska jag igen! För att se mer av London .. Människor va så trevliga där..

Nu ligger jag hemma sjuk  förkyld, huvudvärk o feber😒 och bloggar lite snabbt och tråkigt, men det kommer lite bättre inlägg om resan snart. Jag ville bara få ut nått inlägg nu, då jag känner att det var väldigt längesen jag skrev..

Kärlek till er

Randa 

RSS 2.0