27/12 -11Julen är över och vi överlevde den också. Känns som att jag släppte taget för lång stund om tjejerna.
Allt bara snurrar runt i huvudet och jag gör allt möjligt utan att tänka utan bara köra på.

Som sagt, känns som att jag har en fin lägenhet, nytt fint kök, köper det jag vill oavsett rea eller not, världens bästa fästman och ändå saknar jag några hela tiden, och det känns som ett hål i min själ varje dag.

Tror dock det sakta sakta går framåt men samtidigt vill endel av mig inte det heller på nå sett.

Blir så stött och trött på vissa som tror att bara för att jag går på stan, handlar el vart dom nu ser mig, att allt är bra nu, att allt är över men det är det fan inte, men det är inget jag vill prata om med vem som helst heller.

Ska försöka orka gå igenom tjejernas filmer och foton men vågar inte riktigt än, deras grejer ligger i en korg som jag knappt vågar titta på, jag skjuter allt framför och orkar inte tänka på det eller dom, jag orkar inte gråta hela tiden eller varje dag.

Målet är att fixa iordning en tavla med bilder och grejer och fixa på balkongen åt dom också.

Skriver mera snart.

Sköt om varann och va rädd om dig själv och dina nära <3
Inflyttning i vår lägenhet !Äntligen har vi kunnat flytta hem (i fredags), det är väll med skräck blandad förtjusning man flyttade in. Jag har inte vart still 1 minut i lägenheten, packa upp kartonger, fixa med möbler, städa,  och än är det inte färdigt.

Vi är så nöjda med köket och det val vi gjort både med färger och mosaiken, även val av köks möbler. Känns skönt.

I lördags var vi bjudna till Jessie och Ojan och det var trevligt med julklapps spel och tror ni inte jag vann muffinsformar och en muffins kokbok (boken fick jag av jessie för hon tyckte att jag skulle ha den ), jiippii kan jag baka ännu mer, till er som inte vet så har jag för en tid tillbaka börja baka cupcakes ur Leilas senaste cupcake bok. Så nu får det bli muffins också.

Innan det var vi även och sa grattis till Bjöns farbror som fyllde år.

Trött som bara den var jag HELA söndagen kände mig bakfull och sååå seg, trots att jag inte drack en enda droppe. Har inte varit så social på länge som jag var i lördags. Tror det blev lite för mycket.

Idag var jag och träffa en läkare som jag ska ha här nu framöver och han ville ha ett möte med arbgiv, f-kassan och mig just för att planera min återgång till arbetet, så det är vad som väntar i januari och det känns skit iaf just nu, Orka behöva berätta allt från början en ny läkare, han la bollen i mina händer  och sa att jag skulle börja berätta , 

känner mig inte alls redo för jobb eller att möta folk, orkar ju inte ens med mig själv och hemmet som det ser ut nu. Aja får stressa över det sen.

Tusen tack för tossarna jag fick, du vet vem du e ;).

Här kommer en bild på köket, finare Irl lite stökigt men det bjuder jag på.


15/12-11 Längesen jag skrev sist

Dagarna flyter på, vissa i allafall, andra är  genom tunga och jag har konstant ont i hjärtat. Försöker ta mig ut och göra saker, ihop med Björn självklart. Dom få gånger jag varit ensam bryter jag ihop ganska snabbt och sen är det så ett bra tag tills Björn kommer hem, eller jag inte kan gråta mer.

Känner mig hel med honom. Jag tror att jag kommit in i nått annat stadie nu, för jag är ledsen och har lättare till gråten och känslorna. Va nog i chock tidigare nu när jag tänker tillbaka.

Jag saknar våra barn och livet känns såå orättvist, speciellt när jag ser så många familjer och människor är så glada och stolta över sina barn. Jag vill ju också.

Jag var på Nellies lucia, hon var pepparkaka och så fin så, samma känslor där orättvisa och sorg,sorgen vällde över mig, att jag aldrig kommer få se våra 3 stå där och va så stolta och glada och att vi skulle få va stolta och glada över dom.

Jag har fått en psykolog att prata med hoppas det ger mig nytta i framtiden, och idag var vi på KS i Solna och träffa läkaren på SPMVC,moderkakan såg fin ut, så det är skönt och då vet man att dom hade det bra.


Köket: Vi hoppas få kunna flytta in snart, ska bli skönt,Vi har JÄTTEDUKTIGA arbetare där, vi kan rekomendera dom starkt.. Duktiga och nogranna grabbar http://www.tbors.se/

Har planera att göra en foto tavla på tjejerna och göra i ordning på balkongen som en egen liten minneslund. När jag är redo så ska vi försöka ta oss igenom 2 usb minnen som vi fick på neo med kort och video klipp på tjejerna.


Skriver snart igen

Randa

1/12-11

Idag är det 1 december, tänk om jag fortfarande burit på mina barn. Då hade det snart varit dags.

En dag i taget är fortfarnde det vi tänker, ena dagen känns det ok, andra dagar känns det som att jag ska..... aa jag vet helt enkelt inte !!

Anstränger mig till göra saker med mina närmsta eller bara prata med  dom, vissa säger att det är bra, och att jag inte ska isolera mig. Vi bor ju med Björns föräldrar just nu så det tror jag pushar en lite också, vi renoverar ju köket vilket ni läst tidigare det tvingar ut oss också. Nu har vi anlitat en firma som får fixa allt.

Jag längtar till att flytta hem, samtidigt som det är jobbigast att vara hemma också, stannar jag upp en liten stund bara i lägenheten och tänker/känner efter så gör det sååå ont i mig,jag hoppas att det ändå kommer lindras så jag kan få vara i mitt hem och vara lugn. Det är så paradoxalt, till jul har dom lovat att det ska bli klart iallafall.

Då alla tjejer är begravda nu så tänkte jag på söndag kväll gå till minneslunden i Södertälje vid 17.00 och tända ljus, dom som vill med är självklart välkomna.


Randa

RSS 2.0