Livet går vidare och människan klarar av att överleva mycket!

Som sagt livet går vidare och nya utmaningar och relationer byggs upp.. Har tagit mig ett tid att acceptera min vardag och mitt nya liv.

Känns som att jag har alla möjligheter i världen att göra precis vad jag vill och hur jag vill och den känslan är läskig men spännande..

Man vet aldrig vad som sker imorgon varken gott eller ont men vi kämpar oss igenom fighterna och krigar tills vi får den där "bra" känslan igen.. Vi är skapta för att överleva och jag känner att den prövningen har jag fått och klarat av ganska bra.. Jag får höra hur beundrandsvärd jag är för att jag står upp frisk och kry, hur jag har börjat le igen och va glad igen. Och det är skön feedback..

Våra barn våra älskade små barn, mamma o pappa älskar er över allt annat och vi ses på andra sidan, vi saknar er, vi saknar er våra fina underbara skapelser.

Har tagit ledigt över påskhelgen som kommer att bestå av fest , bio, middag, och mycket gott och blandat.

Puss o glad påsk på er.

Va rädda om varandra och viktigast, finns där för som som bryr sig om er..

En speciell sista o stor puss o kram till familjen Jansson/hujanen, älskar er och tack för att jag får låna o gosa med era barn hur mycket jag vill.




Ett inlägg för Tummis.. Matte saknar dig ❤❤❤❤.. Take care of eachother my fallen Angels 💗💗💗💗


Inneboende

Ja har flyttat från vår lägenhet och in till en underbar vän, som alltid finns där för mig. Min lilla egna skydds ängel ❤.. Letar ff lägenhet och det ska bli skönt att få min egen lägenhet, min egen Borg. Detta är inte jag, att inte ha eget och fladdra runt på helgerna. Så im mån vet om någon lägenhet så hojta.

Mitt i allt detta har jag tyvärr fått avliva Tummis. Världens finaste och bästa rottweiler någonsin.. Jag älskar dig. Ta hand om mattes änglar och lek med dom. Vila i frid min finaste ❤.

Jag har också tatuerat mig massor, och mer kommer. Tror jag hittat min nya hobby 😜.. Gör bara på ställen jag kan skyla, om jag skulle vilja det. Men kul är det. Jo en till piercing oxå.


Sköt om er.. Puss




RSS 2.0