Sorg

 
Trodde att detta inlägg skulle vara ett roligt och glatt inlägg med ännu mer summering och träning + ballong flyg, som jag och Dessi skulle flygit i lördags, men ballong flygningen blev inställd pga för kraftiga vindar.
 
Jag begav mig ändå till Dessi och Petri där Petris bror Turo och en gammal vän till dom va och hälsa på. Trevligt att träffa nya människor. Jag och Turo har setts ibland men aldrig pratat så mycket som vi gjorde då, det var humor och skratt på hög nivå.
 
På söndagen mötte jag upp Dessi och dom stora barnen för att titta på en lägenhet som jag är intresserad av att köpa, efter det så gick vi till dalparken med barnen och dom fick leka lite.
 
Jag mötte upp pappa och åkte och käka thaimat och Dessi gick hem.
 
Tidig kväll får jag ett sms där det står att Turo inte finns mer !! :(
 
Familjen har under dagen försökt få kontakt med honom utan resultat, och tillslut fick polisen bryta sig in i lägenheten där han hittades livlös.
 
Vad säger jag till en vän som förlorat sin bror?! eller min bästa vän som förlorat sin svåger, än mindre till hans fru?!
 
3 underbara flickor som förlorat sin pappa, 3 kusiner som förlorat sin farbror!
 
Livet är orättvist och det finns inte ord till något av det.
 
Viktigaste av allt är prata med varandra, allas reaktioner är ok, alla känslor är ok, låt dom bara komma och släpp fram dom, du kommer ur det lite lite starkare för  varje gång.
 
Vi människor är uppbyggda för att överleva denna hemska och tragiska och smärtsamma sorg, varför ? det vet jag inte. Varför vi ska kunna känna sån smärta ? har jag länge undrat.
 
Det enda jag vet och kan visa bara genom att finnas är att vi klarar av den, vi tar oss upp igen och vi KRIGAR vidare, och till dig PETRI, min underbara finaste älskade vän...
 
"Turo vet och vill att du ska kriga vidare,försök och va stark nu när allt går i motvind, han vet att du önskar att han va med dig nu när du känner dig ensam och behöver någon att ringa, han ger dig sin styrka och och tittar stolt på dig från himmelen när du roar hans barn. Han finns hos dig om du tillåter honom det hjärtat"
 
Anna kriga på du fixar detta och du kommer överleva hur ont det än gör och låt det fan göra ont som fan, när det behövs.
 
Desiree min finaste Jag älskar dig av hela mitt hjärta.
 
TURO: Pitbull i Adidas byxor ... Idag är det DU som säger god natt till mina barn <3 <3 <3, ta hand om dom tills jag får träffa dom igen.
 
 
Peace out
 
 
 
 
 

Träning och brandman

Ja , ett snabb inlägg o summering av 3 dagar.. Vakna, jobba, träna,duscha,sova. Så har dessa dagar sett ut och brandmanna drömmen kanske inte är en dröm , om jag klarar av att hålla detta 5 dagar i veckan tills jag är i form.. 😀.. Med miss Desirée Jansson så är nog detta inte omöjligt, älskar dig stumpan. Min personliga PT (uttala PT som gubben i comviq reklamen, så blir det lite roligare , jag lovar ) . Glömde gym skorna hemma idag men inte hindra det mig, tränade i strumpor haha lika glad o nöjd.

Jaja nu är jag hundvakt också så mycket promenader blir det med. Härligt, lika glad för det är jag. Sova kan jag göra nån annan gång eller ?!

Måste skriva lite till mina flickor också, mammas hjärtan, mammas barn. Jag längtar efter er och saknar er varje dag. Går inte en dag utan att jag tänker på er. Mamma måste leva vidare och gå vidare men ni har ALLTID en plats i mitt hjärta och i mitt liv. Älskar er mest av allt .pussa på varann och va rädda om varann och kom ihåg ni har världens bästa vakt hund hos er. Bästa Tummis❤❤❤❤


Peace out ni andra på denna jord. Och kom ihåg. Tala om för era barn att ni älskar dom😘😘😘


Bloggerska NR 1 or Not !

 
Hej och hå vad det går, ja, som ni märkt är jag ju ingen sån där super bra bloggerska, gör det mest för att jag tycker det är lite roligt och behöver skriva av mig vissa dagar. Har också fått höra att när jag sms-ar så skriver jag utan . , mm haha. Det gör jag även när jag bloggar ibland så nu ska det bli bättring på det.
Bara lathet ;). Bloggerska nr 1 thats me :).
 
A ja.. Har varit lång ledig från jobbet och vad det nu innebär är vin, rose, sol. regn, shopping, husvagn, studentfest, fisketur (som blev inställd i sista sekund pga regn). Nöjd är jag i alla fall, ja just det var visst nationaldagen och ett prinsess bröllop där emellan  också.
 
Skulle också hämtat en C70 cab, som jag hoppa över, va bra sugen och så grym bil, men va fään. Kostar för mkt och våga ha en sån bil här i Södertälje, nää.
 
Jag tycker att vi svenskar ska var mer stolta över Sverige och fira national dagen ordentligt kommande år. Märks ju knappt att vi firar den, i andra länder så hörs det och syns när det är deras dag. Skärpning Sverige.
 
Nu när jag är ute på allt detta så stöter jag på mycket folk och det krävs så lite för att jag ska triggas igång en gravid mage, ett barn som gråter, ett spädbarn som ligger tryggt i mammas eller pappas famn, blir bjuden på dop, mm, mm och då kommer självklart minnen av barnen och jag få en ja just det känsla som är förtvivlan, ångest, ledsen, men det är inombords så ingen ser detta. Blir så utmattad av detta.
 
Blir extra berörd närmsta dagarna efter  jag nyligen träffat Björn också. Känns som att det blir lättare ju längre tid som går när vi inte ses, men det betyder ju också att jag har mer kvar att bearbeta. Tycker det ändå är trevligt att träffa honom och bara va och hänga/umgås. Kul att Catch up lite. Va såå underbart att träffa familjen Langsmo/Johansson på Majas (Björns kusin) student.
 
Bästa rapper i stan Joel Johansson, stort grattis till körkort, din musik på spotify, egen lya och din 18 års dag. Gå och lyssna, grym kille.
 
Love you <3
 
Peace out, Randa is checking out. lika glad eller nått..Bloggerska NR NOT ;))
 
 
 
 
 
 
 
 

Bon Jovi och Pink !

Livet knallar på och jag har varit på Bon Jovi och Pink koncert,

Bon Jovi var på en fredag så det va stressa hem från jobbet, där Lotta hade fixat dryck och Bon Jovi musik att ladda till, snabb dusch, snabb platta håret och dryck där emellan :).. Satt fint det, och så snabbt ner till Eva där vi skulle vart 16,30. JAG sluta 15,30...  Aja så länge man ser allt från den ljusa sidan så går det mesta bra.

Ner till Eva i alla fall med all bärs och 3 hundar,ganska tungt alltså, som jäkla pack åsnor såg vi ut :) , spackla sig lite, mera dricka och musik och fyllde på med lite färdkost också...

Väl nere på centralen 30-45 min sena så gick inte tågen som dom ska.HMMM. Men lika glad för det va jag :).. När tåget väl kom så gick det väldigt sakta mot Sthlm. Men tillslut kom vi fram och tåg resan tror jag inte ni ens vill höra om. På centralen så ska vi va duktiga och ta "rätt" taxi bil mot stadion, när vi gått längst fram säger taxi chauffören sista bilen är första bilen !! men dra åt helvete tänkte jag, hahahaha.. lika glad för det är jag.. När vi väl kommer fram så sammanstrålar vi med två andra bekanta som åkt upp med bil. puhh äntligen framme, shit vi missa början för att vi stod och drack o babbla haha.. Amatörer som vi är glömmer jag gömma vinet vi tog med så stackars Lotta som hade allt i sin väska tog ju vakterna och slängde.. och inne på konceren sålde de bara 3,5 öl, blä.

Bon Jovi va stundvis bra. det är väll det jag kan säga om honom.. Men lika glad för det va jag hahaha..

Resan hem då, vi packar in oss i bilen med en passagerare för mkt,!!! (busar som vi är once in a lifetime).

40 min minst fastna vi på Östermalm pga trafik, men tro mig det klarade vi, men när vi precis kommit in i Södertälje till trafik ljusen vid Birka korset, så åker en polis bil upp pararellt med oss.. Aspirante var av den dryga wanna be modellen, hade lust att bli 15 igen och be henne komma ner på jorden men vuxna som vi är,  så tog vi boten så fint och gick därifrån. Lotta va ju den som satt i knät och fick boten skrivet ii hennes namn.

Ja ganska full rulle så gick jag hem och la mig helt slut.

Skulle gått på fest dagen efter det orkade jag inte, vi svulla donken och chilla istället.

Pink på söndagen gjordes nykter av mig iaf.. Va där med syrran och henns kille, PINK va så grym, showade och bjöd på sig själv, både gamla och nya hits. Perfekt koncert för mig i alla fall.

Älskar hennes nya Just give me a reason. Mfl så klart. Hon har grymma och tänkvärda texter.

Eloge till PINK och en halv eloge till Bon Jovi :) :).

 

Jobbet och sommartider verkar betyda stress, skit mycket att göra på jobbet, nästan så jag önskar att dygnet hade flera timmar.. hinner ju inte med att träffa kompisar och så..

Sen har jag bara 2 veckor semester i sommar, :(,haha näe inge synd om mig inte, Jag ska till Cuba och London i november så chill,chill.  :), ska bli så spännande och kul. Jag längtar.

Japp, fler gaddningar har det blivit och fler kommer det bli.. :) love it, det är så snyggt.

Bilder får ni när jag fattat hur jag lägger in dom i min nya dator som har Windows 8.

Jo men just det ett par kryssningar som var lyckade och roliga som fan glömde jag berätta om. mer om det när jag orkar skriva mer, nu börjar jag bli hungrig och få skrivkramp hehehe. MEN..... Lika glad för det är jag .... ;) puss på er.

 

Habibisar jag tänker på er varje dag, Mamma älskar er.

 

 

Peace out Randa

 

 

 


RSS 2.0