snart AprilJa nu har jag fått pausa mitt tränande men står inte ut så nu struntar jag i det och kör på imorrn igen, är väldigt nere just nu, och det är extremt jobbigt....

Jag trodde det var på väg till det bättre för ett par veckor sen men så får vi ETT  tråkigt besked och allt rasar igen... Skönt att ha lill syrran som kom och hämta Tummis så jag bara kunde tycka synd om mig själv en kväll...

Tur att jag och Björn har varann, vi är starka ihop. Det är också skönt, men han jobbar heltid plus lite till och det känns då jag inte kommit igång än.

Nu så börjar jobbet igen ska arbetsträna hela april. Så nu blir det fokus på träning och jobba.. sen har vi läkar samtal så får vi se hur det blir framöver.

Ikväll va jag ute med Tummis och la uppletande ruta... hon va såå duktig, hon har inte tränat på länge, hitta alla föremål, tom en som jag glömde bort fina Tummis.

Första kullen från coldwinds är födda för i år dvs...  I-kullen, jättesöta www.coldwinds.se .... Hoppas det går bra för J kullen också.


Manisk träning eller nått


Ja, som ni förstår av rubriken så har jag börjat träna... på friskis. Känns bra att ha kommit igång. Går 1 g om dagen på något av deras pass ibland blir det 2 ggr :).

Snart börjar jag jobba eller arbetsträna 2 tim/dag för att senare trappa upp, ska bli skönt att få en normal lön snart igen.

Dagarna rullar på typ som en bergodal bana... När jag tränar ibland så kommer tårarna och då fortsätter jag träna, när jag handlar ibland blir det detsamma osv... får väll va så  ett tag.
Men jag försöker så gott jag kan att göra vardagliga saker trots det.

Längtar så efter valpen som inte ens e född :).... Ska bli så myspys med en liten puppie, Tummis fyller 7 år i april, den gamla räven, hoppas hon får hänga med ett tag till. Hon blir lätt stel i benet men det är ingen fara, så länge det stannar där.

Livet känns så ORÄTTVIST, överallt.. var jag än är eller tittar så är folk gravida.. ÄR inte bitter bara jävligt svartsjuk, och så känner jag mig så förtvivlad och förvirrad..... att vi skulle ju också ha barn hemma nu inte va förälder till 3 barn vi inte fick med oss hem.

Ja.... livet är underligt ibland och vi människor är starka som överlever då jag många gånger trodde att jag skulle dö för det har gjort så ont i mig att det går inte att beskriva.

Ta hand om varann


RandaFramåt + 3 bilder


Ja, nu har vi varit på Yasuragi, det va såååå skönt, gick runt i deras yukata hela dagarna och beehövde inte bry sig om vad vi skulle ha på oss :).... även under middagarna. Vi hade en egen kock ena kvällen, det va najs, han laga maten framför oss :).

Vi prova på Yoga, klangresa, och zenmeditation. Det va också en upplevelse. Trodde inte Yoga skulle vara så svårt eller ta så mycket som det gjorde. Hade lite träningsvärk dagen efter. Meditationen var svår = hålla tankar borta och fokusera på andning är första steget, ska öva på det, klangresa var bara att ligga och lyssna på en berättelse medans hon klanga på olika saker :), jag somna till och börja andas högt så Björn fick putta till mig hahaha.

Känns verkligen som att livet börjar om igen och det är med skräck blandad förtjusning det gör det.
Mina barn finns i mina tankar varje dag går inte en dag utan dom vid min sida, allt jag gör är tillsammans med er, hoppas ni hör och förstår det, mamma pratar med er nu bara er. 

Vi älskar er våra små,kära,finaste,underbaraste, skapelser på denna jord, ni fick inte leva länge men ni tog era andetag på denna jord och kämpade på så otroligt bra, Pappa och jag är så stolta över er. Vi var tvungna att släppa er vidare, kunde inte tvinga er kämpa vidare då era kroppar inte orkade. Ni är det bästa vi skapat ihop och ingen, ingen kommer någonsin ta er plats,aldrig någonsin. Vi älskar nu och föralltid. ♥ ♥ ♥


På tisdag ska jag träffa en sjukgymnast på Hälsoenheten och jag hoppas kunna börja träna snart... 10 kg minus är mitt mål :/... får se hur bra det går.... Jessie på tisdag, direkt efter hälsoenheten så kör vi :).. typ vid elva.

Idag ska det bli utgång med några vänner ska bli trevligt.
Jasmine 14/10-11

Noor 27/10-11Elmina 20/10-11


R.I.P

Våra hjärtan


Randa
RSS 2.0