En tripp i en bil!

Tänk vad den tripp i en bil kan göra🌱💜. Åkte en lite längre bilresa med en vän och snacka av oss. Kommer hem o sätter mig i soffan och reflekterar! 

Måste rycka upp mig och jag väljer hur jag vill må inte mina tankespöken 😝🙏.

Har varit jätteklumpig på senare tid ,som har och kommer kosta massa pengar.  Har ju inte bidragit till att yeey livet är roligt😳, och sen överarbetad på det. Har uppmärksammat att sen jag förlora barnen så fixar jag inte stress på samma sett, men jobbar på att hitta lösningar på det med. 

Men en biltripp och få lite perspektiv på saker och ting hjälper massor😀. Iaf denna gång. 

" Att vara i mitt liv/mina tankar och har ingenstans att ta vägen, man vet vad som väntar , vad som kommer ske, men det finns inget jag kan göra åt det. Jag förstår att jag är fångad som under ett berg som sakta krossar mig.. Vissa dagar kan jag knappast andas. 

Men vet ni vad jag brukar försöka intala mig själv......Det är såhär diamanter skapas. Miljoner år av oerhört tryck. Men om de vägrar krossas , om de bara kan härda ut på något sett, inte ge upp. Så småningom när någon gräver upp och släpper den fri, har den blivit en juvel. Stark, glittrande och vacker. " 

Fiffigt och bra va 😀👑💎🌱

Alla får inte gå igenom detta under ett liv men vi har vissa utvalda diamanter som skiner 💖 💎 i denna värld. 

Hoppas på bra väder under min semester, tror vi på den?😱.. Ehhh nope 😂. 

Peace out 😘😍


Helt slut som människa!

Livet det går upp och ner, längtar tills den är lite mer i balans , vägen i mitt liv. Jag bestämde mig för att va hemma denna vecka efter att ha gjort ett mindre bra jobb på jobbet! Inte bra för någon när jag är i bristningsgränsen. Med stöd från ett par vänner att fatta sunt förnuft beslut så blev det så. Huvudet känns som en tickande bomb som aldrig smäller av.  Känner mig pigg få timmar på dygnet. Avis på människor som orkar och har så mycket mer energi än vad jag har.  Endel av läkningen tror jag!  Jag hoppas det ändras snart o jag får nån ny kickstart 😀. 

Snart börjas nytt jobb och nya utmaningar 👏🌱. 

Liten text som jag gillar : 


So long ago, another life I can feel your heartbeat It's not a dream, remember us I could see it in your eyes We'll find our place in time A place in time, beyond the sun We'll find our place in time A place in time to call our own.
Mina tankar o bloggen hänger liksom inte ihop😀

Meningen är ju faktiskt att bloggen ska uppdateras regelbundet , tydligen är jag asdålig på det. Mars var sista inlägget 😁. Har mått sisådär men nu är jag på igen. Nytt jobb på gång, ny hund, solen, nya gaddningar och nya resor. 😀. Det har alltså hänt massor sen sist. 

Har vart lite disträ och krockat bilen, slagit upp tån så det forsat blod, samma med nageln på fingret, går hos sjukgymnast med min axel, ramlat av hästen och landat med huvudet först 😳 gått upp ett par kg. Men. Vad gör det?! Valpen biter upp lite saker?! Vad gör det ja såklart gör det ont men jag tar mig igenom det med skratt i slutändan. Garvar åt hur klantig jag är.. Det var en som sa till mig nyligen att jag börjat läka och att kropp och sinne inte riktigt hänger ihop och att kroppen tar längre tid att läka och all den här "klantighet" är läkning. Vi får väl se. 😀.. 

Avstaggad på att börja nytt jobb, träningen och resa och såklart vardagen hemma med dogsen är ju bara för underbart och snart ska jag och Elite göra debut i utställningsringen och sen kanske tävla lite lydnad💜💜. 

En vän och jag hjälps åt med valparna ja. Hundarna så det är bra. 

Ang barnen så har jag äntligen kunnat släpp känslan av att jag måste till minneslunden för att känna att det är ok, utan nu känns det bra att jag gör det hemma. Har en minnesplats åt dom där💗💗💗. Mammas hjärtan vad jag önskade att ni var med mig idag😘😘😘. 

Hoppas att skriver snart igen. Puss på er och peace out 

RSS 2.0