Insidan och utsidan
Ja, det har nu gått mer än en vecka sen jag skrev,  livet går vidare och jag kämpar och försöker göra mitt bästa med att vara social och va som alla andra.

Det går bra men insidan är inte samma som min utsida. Mina ögon kan glittra, min mun kan le men sorgen i mitt hjärta kan ingen se..... så känner jag ofta.

Tänk att jag försöker och blir övertalad till att komma ut och det som skrämmer mig mest blir jag utsatt för varje gång, men så är mitt liv nu och det känns jobbigt, men samtidigt känner jag mig jätteduktig som tagit mig ut.

Jag hoppas det förändras snart och att människor runt oss inte alltid behöver prata om allt som hänt eller vara osäkra på hur det ska bemöta oss.

Jag och Björn är dom samma som innan, trots allt.

På onsdag drar vi till Yasuragi, ska bli skönt att komma iväg och vila.

Lite kort idag men ändå..... skriver mer i veckan igen...

RandaNågot att hoppas på....


..... heter boken jag fått av en kär vän Nettan. Du har alltid kunna ge "rätt" hjälp genom en bok eller text som gjort att jag börjat  gråta :/ både jobbiga tider eller lyckliga stunder. Vi har ju inte haft jätte mycket kontakt dom senaste åren men det kan ju ändras framöver.

"Vi har inte kännt att någon brytt sig för mycket, men vi har blivit ledsna över att vissa inte brytt sig"

"Va försiktiga med orden, eftersom vi tar till oss dom på olika sätt"

"Sorgarbete handlar om att fokusera på det som var, så att vi orkar vara i det som är - och få livsmod och hoppinför det som kommer".

Citat från boken som passar in så perfekt.

Helgen som gick blev mysig och trevlig, i lördags var vi hos fina Jessie och Oyfin med Petri och Dessi och fick god mat, titta med ett halft öga på melodifestivalen och snacka skit. Najs :)...

Söndag lagade B mat och vi bjöd våra föräldrar och syskon på god mat och pappa hade tårta med sig, gött gött.

Har varit jätte stressad över ett rehab möte som blev avklarat igår, skönt för jag har sovit dåligt och varit nervös över att dom inte kommer lyssna på mig, men det gjorde dom. Skulle jag få välja helt själv så skulle jag vilja vara hemma hela tiden och inte ta tag i det där med jobb alls. Men så är ju inte verkligheten. Och nu vet jag ungefär hur min framtid ser ut jobbmässigt iaf.

Så denna vecka har jag inte orkat med så mycket för att jag bara gått och väntat på mötet, som äntligen är över och nu kan jag pusta ut.

Hörs och ses Randa
NER och UPP !!

Ja, såg nu att det är en vecka sen jag skrev, det har som sagt gått upp och ner och ner och upp.

Helgen som gick var något av den värsta jag varit med om sen vi kom hem, avbokade ett läkarsamtal denna vecka för jag vill bara vila bara vila, tacka gud för vänner/systrar i nöd och att jag har vettiga sådana.

Veckan har som sagt varit lugn och sansad och det har varit skönt, så skönt.

Har läkarsamtal nästa vecka jag hoppas det kommer gå bra och att dom lyssnar på mig.

Denna vecka i tisdags fick jag och Björn så underbart samtal av läkare och barnmorska och jag är så tacksam över att ha fått träffa och ha dessa personer runt omkring mig, dom jobbar verkligen innerligt för vårt bästa och det känns rakt in i hjärtat. Tusen tack för/till er, ni vet vilka ni är. Den dagen var den BÄSTA jag haft sen vi kom hem.  

Förstår ni hur dagarna svajar för mig, upp och ner. Jag hoppas att ni mina Änglar förstår att ni ALLTID,ALLTID kommer finnas i mammas hjärta och jag glömmer er ALDRIG någonsin, oavsett hur eller vad jag än gör.
Jag och er pappa kommer alltid dela er och ha er i våra hjärtan.

Och idag torsdag träffade jag underbara,fina generösa,duktiga,omtänksamma,stor hjärtade, mamman Dessi.
Gud va jag imporneras av dig, tränar, tar hand om 3 barn,lämnar, hämtar, tvättar,matar och allt med glimten i ögat. Hoppas jag blir sån i framtiden ;)... Du gav mig bra och positiv energi och så har jag inte känt att jag fått av nån på länge,Tack för det. Dina barn är så fina alla tre, självklart du och Petri också ;) (om ni nu blev avis)


Längtar såå efter valpen till våren, Maria uppfödaren känns så bra och hennes hundar är fin fina. 2 kullar på väg
ena paret heter Sting och Irma det blir en I kull och andra Elmer och Ester och det blir J kull.
Björn och jag skulle helst vilja ha från Ester och Elmers kull, men det betyder att vi får vänta längre då. Vi får se hur det blir.


"En del människor tror att hålla ut gör en stark, men ibland är det att släppa taget"
-Johann Wolfgang von Goethe

Tror jag lever lite med att hålla ut men det känns som att jag snart är på väg att släppa lite på det, men jag verkar vara rädd för det- för att inte svika - känna ångest -glömma mm mm.

Ta hand om varann så hörs vi

Randa


Trött, Nere, ONTJa, tog slut på mig förra veckan tror jag eller så har jag bara kommit till ett nytt steg i allt det här !!

Jag har mått såå dåligt så dåligt, har haft ont i hjärtat hela veckan och värk i stort sett i hela kroppen.

Fattar inte vad det är för nått och orkar inte göra nått åt det heller.

Jag har kort stubin och orkar inte vara den förstående eller kloka eller nått annat för den delen.

Vill bara låsa in mig och få va ifred utan massa möten inbokat så som läkarbesök mm...

Tror igentligen att jag skulle vilja bryta ihop riktigt ordentligt och bara skrika men orkar inte ens det heller.

Har stängt av ganska länge nu och håller humöret uppe men det kanske inte går att göra det så länge till nu, jag vet inte.

Den enda som får mig att må något bättre än min finaste Tummis, jag stöter bort Björn när det gäller att prata om allt och jag vet att det är fel men vet inte hur jag ska göra, det är ju jobbigast att prata med honom.

Fasar för att läkarna ska tvinga mig jobba snart, som sagt vill bara vara ifred och slappna av i att jag får sörja ifred.

Har haft kontakt med en kennel,
www.coldwinds.se , hon verkar ha fina hundar och jag hoppas på nån hund framöver.
- Saknad är något jag alltid kommer ha inom migRSS 2.0