Känslor - Tankar - Livet

Tung månad är över och det känns som att jag även är ledsen över att den är över. Ökonstig känsla det 💔..

Mina finaste änglabarn. Habibit älbi ento 💝💝💝. Mamma älskar er så så himla mycket. Jag tänker på er varje dag, Och krigar varje dag. 
Många beslut jag tar o tankar  jag har styr ni helt enkelt fast ni inte är här med dig. Ni finns med mig i ALLT jag gör. 
Skulle vilja skriva det tio miljoner tusen gånger men det kommer nog inte räcka ändå.. Jag älskar och saknar er... Ni kommer inte tillbaka för det. 💖. Så mamma vet inte längre hur jag ska göra nu/är detta jag? Händer det inge mer nu?  Vad vet jag, tiden får visa det.

Jag har iallafall  satt upp mål o har börjat träna igen. Denna gång för att aldrig och jaa jag säger aldrig släppa det helt igen för något eller någon.

Det händer saker i livet hela tiden, och jag kan inte sluta träna för det. Nu har det ju hänt ganska tunga saker men ändå. Jag har inte tränat sen du gick bort hos mig hjärtat. 

Jag saknar dig också Patrik så himla mycket, jag saknar våra samtal, jag saknar ditt skratt, jag saknar din dialekt , jag saknar din humor,jag saknar din sorg, jag saknar nog mest din förståelse och acceptans till att jag fick va mig själv till 100 och du fixade det. Det var tryggt och skönt att ha en sån vän.💖 . MEN vem skulle tro att DU av alla mina killkompisar skulle va den.. FD Nazi o allt som du va inblandad i. "Ordningsamma" lilla Blatten föll för dig. Vi föll för varandra och klickade direkt..

Gud va kul vi hade sommaren 2013. Jag kommer bevara den hos mig länge. 
Igår satt jag på jobbet och fick en såndär det är dags att ringa Patrik känsla igen. Känslan som kommer över en direkt samma sekund som jag vill ringa är inte skön... En fet käftsmäll. Du garvar säkert åt mig o jag blir typ sur.. Du garvar säkert varje gång jag pratar med dig eller inbillar mig att det är du som spökar i vardagsrummet. Jag ser ditt fina leende framför mig. Jag ville bara att du skulle sova ruset av dig så vi kunde prata igenom saker dagen efter. Det kommer aldrig ske igen att jag skjuter upp något. 


Men jag kommer nog aldrig träffa nån som du igen som sveper mig med storm och jag tar in. Du sa alltid till mig.Randa du ska sluta ca så snäll.Du ska inte släppa in såna som mig i ditt liv. (Så stanna du upp o så förutom mig då). Såna kommer bara utnyttja dig. Så med det sagt var du den första o sista 💖. Jag ångrar inte en sekund att Jag lärde känna dig eller tog in dig i mitt hem mitt liv. Älskade vän. Dina fina barn saknar dig så himla mycket och jag kommer aldrig sluta tala om för dom hur mycket de betyder för dig❤. Du sa det många gånger till mig och hur stolt du var över dina flickor. Ta hand om mina flickor där ni är så finns jag här för dina. Jättekram och puss till dig.
 

Peace out o nästa inlägg kommer inom kort. 
Jag behöver skriva av mig om relationer o förhållanden 😱.. 😉


RSS 2.0