Juldagen 2012

 
 
Nu är julafton över, då det ofta handlar familj så blir jag ju självklart påminnd om våra barn,så en liten "jobbig" känsla kryper sig in. Mammas hjärtan mina tankar finns hos er.
 
 Annars var julafton 2012 nog den bästa ever iaf när det gäller tjafs hahaha, systarna Nammour brukar alltid hitta på nått att tjafsa om icke denna jul, så det var skönt <3. Jag kan tänka mig vad ni tänker nu mina kära systrar, -måste hon skriva sådär och aaa det måste jag :). puss på er <3.
 
Men den var BÄST när det gällde mycket maten som svåger laga var super god så duktig du är fina du <3, klappar och stämning var på hög nivå och jag fick spetsad glögg som jag gick och smutta på hela dagen, det gjorde nog pricken över i, en bit fattades mig dock.
 
Nu snart ska jag nog åka på mellandags rea och köpa ny laptop.
 
 
Och så ska vi planera nyår.. kanske blidde det en fjällen resa eller sitta hos Lottis med puppisar, vi får se vad veckan bjuder på.
 
Ta hand om varandra nu så hörs vi snart igen.
 
Glöm inte bort de bortgångna och de som inte har tak över huvudet. Tänd ett ljus eller ge en hjälpande hand på något sett.
 
God fortsättning på er alla <3
 
 
 
 

Livet <3

Ja. det är tur att jag har barnen att tänka på som stärker mig. Även om dom inte finns med oss på denna jord så ÄR och kommer dom alltid vara mina och Björns barn och den resan vi varit med om är något ingen kan ta ifrån oss. lngen som kan förstå vad eller hur det känns . Vi har ff mycket att ta oss igenom tillsammans i sinom tid men just nu måste jag fokusera på mig och göra saker jag mår bra av. Träffa nya människor mm. Nu till jul och nyår är jag ledig så det blir att fira i sthlm trakterna mer eller mindre. Ska bli spännade och kul hoppas jag iaf. bloggar genom mobilen så det blir kort och gott. ha det bäst alla där ute önskar er glädje och lycka och god hälsa...puss puss

Min resa genom livet !!

Det var längesen jag skrev nu, men det är för att mycket har hänt på senaste tiden..

Jag letar febrilt efter lägenhet , då Björn flyttat till stockholm och valt att lämna mig och gått vidare i sitt liv.

Jag vet inte riktigt vad jag mest är ledsen för att jag förlorat Björn eller förlorat min dröm om att bilda familj.

Jag vet att jag repar mig och kommer kunna må bra igen men vägen dit just nu gör så ont.

Jag vill inte det här alls !!!

Så nu vet ni varför bloggen ligger lågt just nu !

Och som sagt detta blir nu min resa genom livet istället för vår !


RSS 2.0