Funderar mycket!

Har för ett par veckor sedan satt igång min Facebook igen, och ända sen dag 1 har det uppstått missförstånd, irritationer (alltså att någon blivit stött av det jag skrivit) .. Pikar, mm mm. Vad hände med verkligheten? Människor vågar ifrågasätta och va "tuffa" på Facebook men inte i det riktiga livet?! Har Facebook blivit det liv vi lever idag? Så var inte min tanke iaf när jag logga in igen efter 1 år och 6 mån.. Så skönt och slippa all skit som händer där .. Är det så svårt att ha ett riktigt liv och ett cyber liv! Man söker nå sjuk overklig bekräftelse genom tumme upp och nån kommentar. Andvända Facebook på rätt sätt skulle vara kul däremot.. Får välla se hur länge jag har kvar min kära Facebook. Tråkigt. 

Dagarna går så snabbt och nu har finaste Patriks begravning ägt rum❤️.   1 månad har nu gått sen du gick bort och Emilia och Rebecka är så tuffa och starka.🙏💞. Underbart fina barn har du. Dom ska komma på besök i helgen. Jag ska ta hand om dom som vi gjorde med varandra 😘.. 

Har däremot glömt bort mig själv och jag är väll igentligen känslomässigt helt utmattad. Ska försöka ta ledigt någon extra dag o bara vara. 

Kanske åka på en minitripp nånstans ensam❤️. Jag och Wilma. Skulle va skönt och komma ut i skogen i ett hus nånstans  och bara va i tystnad och med sig själv..  

Nadia : jag saknar Knivsta 😞😀😘. Mitt fina rum där..❤️

Ta hand om varandra där ute och glöm inte säga det ni vill och känner till era nära och kära💞. Livet är för kort för det. 

Änglarna i himmelen , jag saknar er❤️.. Jag ska bara leva klart mitt liv här på jorden så ses vi sen🙏🙏🙏

Peace out / Randa
 

Ni är mina stjärnor ni är mina hjärtan.
Mamma älskar er Jasmine , Noor , Elmina💖💖💖. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0