Kuba-London-sjuk

Kuba var bland det häftigaste land jag varit i. Det är inte som något annat land jag varit i. Diktatur är inget jag tror på..Fidel har förstört mycket för folket i Kuba! Och det gjorde mig ledsen, för jag kunde se hur fint det vart förr. Mycket kvar att renovera i Habana men man får en bild ändå på hur fint de varit förr.. Underbar stad, underbara människor, och mycket att se. 

Jag bar krokodiler, bada med delfiner, åt massa hummer och mkt mkt mer. Delfinerna var det bästa jag gjort på 2 år.. Har inte varit så genuint glad på väldigt länge. Så det gav mig väldigt 
mkt. Skulle vilja göra det 2 ggr i veckan om det gick.  Vi bodde på all inclusive 5 dagar o hade lite otur med vädret, det var alltid varmt men solen uppenbarade sig 2 ynkliga dagar, och ni som känner mig vet att jag älskar solen.

Jaja.. Bilder kommer upp lite senare..

London : Bestod av shopping , shopping,  shopping.  O lite sightseeing självklart. Primark , camden marknaden , picadilly cirkus , Oxford street..  Dit ska jag igen! För att se mer av London .. Människor va så trevliga där..

Nu ligger jag hemma sjuk  förkyld, huvudvärk o feber😒 och bloggar lite snabbt och tråkigt, men det kommer lite bättre inlägg om resan snart. Jag ville bara få ut nått inlägg nu, då jag känner att det var väldigt längesen jag skrev..

Kärlek till er

Randa 

Kommentarer
Postat av: nado

älskar dig me yster

Svar: Älskar dig med ❤️
Randa Nammour

2013-12-04 @ 12:04:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0