Väl framme. Mål 1

Nu har vi kommit till Solna och landat lite.

Mycket upp och ner under dessa 12 dagar och fortfarande en enorm ovisshet om hur det kommer sluta.

Som jag skrev tidigare är det just en av våra små flickor som verkar vilja ut, men hon har ändå inte riktigt velat hela vägen, utan hängt kvar nu i över en vecka. Många läkare & professorer
 som kliat sig i huvudet lite extra över det här.

Känns trots allt väldigt skönt att vi får en så bra vård, tänkte just på det speciellt idag när vi nu nått som ett delmål. Pga. att man nu går in aktivt och försöker rädda våra små tjejer trots att det är jätte tidigt. Om vi bott i tex. England hade dom inte lyft ett finger förens om fyra veckor berättade en läkare för oss.

Man ska nu komma ihåg att det är minst 2-3 veckor kvar innan man kan med större säkerhet säga om tjejerna kommer klara sig.

Vi har nu även bestämt namn på våra små:
#1 Jasmine (hon som har lite bråttom ut)
#2 Noor
#3 Elmina

Ska inte glömma bort att hälsa ett jätte stort tack till alla underbara och proffsiga undersköterskor & barnmorskor på Huddinge som tagit så väl hand om oss fram till nu. Ni har betytt jätte mycket för oss. =)

Kram/ Björn & Randa

ps. Vi saknar dig Tummis!




Kommentarer
Postat av: Anita Bäckström

vilka vackra namn dom fått, nu är det bara resten av tiden kvar:) tror Jasmine förstått allt ståhej därute får vänta ett tag, hon har väl tagit ett snack systrar emellan "ok jag får vänta tills ni också känner er beredda att möta världen utanför"



Ha det jättegott Randa och Björn

Ljuset brinner bredvid när jag skriver:)

2011-10-12 @ 21:32:54
Postat av: Karin 1+trillingar

Vilka fina namn! Våra tjejer heter Tilda, Maja och Tea. Hoppas Jasmine och hennes systrar förstår att dom har det bra där dom är så att dom stannar där inne i många veckor till!



Styrkekram

2011-10-12 @ 23:00:40
URL: http://blogg.karinco.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0