Full fart

Ja, håller på med fest planer och allt vad det innebär, ser verkligen fram emot festen och hoppas vi kommer ha kul. Ja.. inte lätt att beräkna dryck o mat så nu får det bli som det blir.... och tar det ena slut får man äta eller dricka det andra... aa det är väll det som snurrar i mitt huvud just nu, och imorrn smäller det <3.

Tråkigt med folk som avbokar i sista stund, då jag bad folk va noga med att planera in pga platsbrist, nu får vissa avstå nu som gärna hade kommit och festat till... men då vet jag vilka som kan få vara på reserv listan nästa gång. ( så nu har jag gnällt av mig, haha).

Tummis o Lazee (ja, jag vet ff osäker på stavningen :/) är bästa polare nu, och rutinerna börjar sätta sig i den lilla damen, hon är så fin så och jag är nöjd med henne, snart börjar kurser och träningar så det är det slut på det roliga för henne :)...

Hon är tuff och har attityd och det gillar jag, lite utmaning och något att jobba med igen. Ska bli kul.

Ja... mitt i allt så börjar det närma sig 1 år sen våra barn föddes och det känns och det blir jag påverkad av genom att det tar mkt energi och jag blir trött.

Kommer sakna hela mitt liv och det känns jobbigt, jag håller på och klurar ut hur jag ska klara av att gå vidare och hur jag ska leva med detta för alltid, att alltid känna sorg och smärta ?! Det har snart gått ett år, ett år av sorg, längtan och inte en dag har passerat utan att mina tankar har funnits hos mina barn, varje sekund,minut ,timma !! Det känns.

Jag kommer aldrig att bli gamla Randa igen, så som sagt jag jobbar på att bli lite mer hel igen och ALDRIG glömma men kanske gå vidare lite..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0