Inflyttning i vår lägenhet !Äntligen har vi kunnat flytta hem (i fredags), det är väll med skräck blandad förtjusning man flyttade in. Jag har inte vart still 1 minut i lägenheten, packa upp kartonger, fixa med möbler, städa,  och än är det inte färdigt.

Vi är så nöjda med köket och det val vi gjort både med färger och mosaiken, även val av köks möbler. Känns skönt.

I lördags var vi bjudna till Jessie och Ojan och det var trevligt med julklapps spel och tror ni inte jag vann muffinsformar och en muffins kokbok (boken fick jag av jessie för hon tyckte att jag skulle ha den ), jiippii kan jag baka ännu mer, till er som inte vet så har jag för en tid tillbaka börja baka cupcakes ur Leilas senaste cupcake bok. Så nu får det bli muffins också.

Innan det var vi även och sa grattis till Bjöns farbror som fyllde år.

Trött som bara den var jag HELA söndagen kände mig bakfull och sååå seg, trots att jag inte drack en enda droppe. Har inte varit så social på länge som jag var i lördags. Tror det blev lite för mycket.

Idag var jag och träffa en läkare som jag ska ha här nu framöver och han ville ha ett möte med arbgiv, f-kassan och mig just för att planera min återgång till arbetet, så det är vad som väntar i januari och det känns skit iaf just nu, Orka behöva berätta allt från början en ny läkare, han la bollen i mina händer  och sa att jag skulle börja berätta , 

känner mig inte alls redo för jobb eller att möta folk, orkar ju inte ens med mig själv och hemmet som det ser ut nu. Aja får stressa över det sen.

Tusen tack för tossarna jag fick, du vet vem du e ;).

Här kommer en bild på köket, finare Irl lite stökigt men det bjuder jag på.


Kommentarer
Postat av: Framtiden är vår - Ann-Sofie mamma till Isak

Råkade in på din blogg! Gud vad hemskt att få behöva förlora sitt barn och så har du förlorat tre! Svårt att ge några ord i ett sånt läge men vill ändå skriva en rad att jag beklagar. Det gör så ont i mitt hjärta att läsa! Livet är bra orättvist och något sånt ska man inte behöva gå igenom!

2011-12-21 @ 19:17:16
URL: http://www.sojkasframtid.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0